• Media+ har endret navn til Trollheim Reklame

    Trollheim Reklame gjør det lett å bli sett! Vi leverer skilt, bannere, bildekor, klistremerker, trykksaker, plakater, rollup, tekstiltrykk, grafisk utforming, fotoforstørrelser, digitalisering av video, og mye mer.

  • Kursavdeling

    Sertifisert og dokumentert opplæring

  • Trollheimsvinduet

    Vi leverer vinduer og dører

Bygning Supro webHovedavdeling er lokalisert like ved Industrikaia i Surnadal. Avdelingen består av flere bygninger der den ene blant annet huser Fagtjenesten. Her ligger også kursavdelingen, som har egen nyrenovert fløy i hovedbygningen.

 

Her finner du følgende avdelinger:

-         Pakking og distribusjon. Her bearbeides, ferdigstilles, pakkes og distibueres deler fra Pipelife.

-         Plast El. Vi utfører plastsveising og montering av el-komponenter.

-         Veisikring. Her monteres reflekser manuelt og maskinelt på brøytestikker før pakking og distribusjon.

-         Kappavdeling som leverer produkter som toppstrø, rammer og vernerør til rørindustrien.

-         Trollheimsvinduet, sprosser og insektgardin.

-         Trollheimskjøkkenet. Kantine og catering.

-         Kursavdeling

-         Fagtjenesten

 

Pakking og distribusjon.

Her bearbeides, ferdigstilles, pakkes og distibueres deler fra Pipelife og Drengen AS. (brannvarslingsanlegg). Vi pakker og monterer mange forskjellige VVS-deler, som Sluk, Vaskemaskintrakt og Bend. Vi kan også utføre andre oppdrag som innbefatter pakking, montering og lignende operasjoner.

 

Plast og el. avdeling

På denne avdeling utfører vi plastsveising i form av ekstrudersveising og speilsveising. Vår største kunde er i dag Isoterm AS (www.isoterm.no). Vi leverer isolerte kummer og bend til deres produksjon. Vi leverer flytepontonger til brygger og kan ta på oss andre oppdrag i plastbearbeiding ved forespørsel. Vi utfører også trekking av PR-kabel i el-rør for Pipelife.

På vår el-komponent avdeling har vi et samarbeid med El-Watch AS på montering av deres produkter. Vi monterer følgende produkter: silostyr, justcard, etc. For mer informasjon om produkter, se www.el-watch.no. Denne avdeling har også ansvaret for drifting av publikumstorget til HAMOS sin miljøstasjon i Surnadal.

 

Veisikring

Trollheim AS er en av landets ledende leverandører av brøytestikker. Vi har mange års erfaring i bransjen og leverer både til store og små aktører i markedet. Blant våre kunder finnes både entreprenører, kommuner, lag/foreninger og privatpersoner. Ingen kunder er for små og ingen er for store! Vårt mål er å gjøre kunden fornøyd til enhver tid.

Hos oss får du brøytestikker av både bambus og plast, i ulike lenger og tykkelser. Plaststikkene er av PP og er produsert av Pipelife Norge AS, som ligger i vår hjemkommune. Bambusen produseres av en seriøs og pålitelig leverandør i Kina. For å sikre kvaliteten på våre bambusstikker, har vi selv vært i Kina for å se på produksjonen der. Brøytestikkene leveres både med og uten reflekstape. Vi taper bambusstikkene for hånd. Her har vi egne bord som er tilpasset produksjonen. Til plaststikkene har vi egne maskiner som taper automatisk.

 

Kappavdeling

På vårt optimeringskappanlegg utfører vi kapping i ulike lengder. Vår største kunde er i dag Pipelife Norge, og vi produserer tre-emballasje til deres rørproduksjon. Vi leverer også precut kapping og produksjon av sengeben til Holten treindustri som produserer køyesenger. Vi tar også på oss oppdrag innen precut kapping.

 

Trollheimsvinduet, sprosser og insektgardin

Vi leverer dører og vinduer av det kjente merket Trollheimsvinduet. Vi har også egen sprosseproduksjon på ramme- og klipssprosser i kvistfri furu og vedlikeholdsfri PVC. Les mer her. Vi leverer også insektgardiner for montering i vindu. Kan tilpasses de fleste vindu. Les mer her.

 

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud, ta kontakt med driftsleder Per Olav Garte, tlf. 918 08 608 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .