• Media+ har endret navn til Trollheim Reklame

    Trollheim Reklame gjør det lett å bli sett! Vi leverer skilt, bannere, bildekor, klistremerker, trykksaker, plakater, rollup, tekstiltrykk, grafisk utforming, fotoforstørrelser, digitalisering av video, og mye mer.

  • Kursavdeling

    Sertifisert og dokumentert opplæring

  • Trollheimsvinduet

    Vi leverer vinduer og dører

 3635-fruit-photo web banner2

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom Bama og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for mennesker med ulike yrkeshemninger.

Alle vekstbedriftene som er med i jobbfrukt, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har de alle godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribuering

I tillegg har alle som arbeider med jobbfrukt gjennomgått Bamas jobbfruktskole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Å arbeide med jobbfrukt innbærer mange ulike oppgaver – f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon - som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Ved å tegne et jobbfruktabonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

 

 

Spørsmål og svar

 Bringebaer web

Hva inneholder kurven?

Svar: Kurven inneholder en stor del basisfrukt som epler pærer, bananer og nøtteblanding, toppet med sesongens frukt/grønnsaker alt etter tilgjengelighet i markedet, kvalitet osv. Toppingprodukter kan være sukkererter, gulrøtter, plommer, bær osv.

 

Hvor mange personer regner man pr kurv?

Svar: Vi regner 6-7 personer pr 5 kilos fruktkurv.

 

Koster det noe å få kurven tilkjørt?

Svar: Nei, kurven er fritt levert deres adresse

 

Er det noen bindingstid på abonnementet/ oppsigelsestid?

Svar: Nei det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

 

Trollheim Vekst har nå over 60 bedrifter på sin liste over ukentlige leveranser. Få ned sykefraværet og trivselen opp. Bestill et abonnement i dag.

Bestillingsskjema for jobbfrukt