• Media+ har endret navn til Trollheim Reklame

    Trollheim Reklame gjør det lett å bli sett! Vi leverer skilt, bannere, bildekor, klistremerker, trykksaker, plakater, rollup, tekstiltrykk, grafisk utforming, fotoforstørrelser, digitalisering av video, og mye mer.

  • Kursavdeling

    Sertifisert og dokumentert opplæring

  • Trollheimsvinduet

    Vi leverer vinduer og dører

Bygning Sunndal web2

 

På Trollheim AS avdeling Sunndal jobber vi med både produksjon og attføring. Vi kan tilby et bredt spekter av produkter og tjenester:

 

Produksjonsavdelingen:

- Produksjon av kjellerreoler, der COOP er vår største kunde.

- Produksjon av parkbenkbord, som vi selger til bedrifter og private.

- Produksjon av potetkasser der Sunndalspotet er vår største kunde.

- Oppdrag for Hydro Sunndal, bl.a. sying av tøyposer til produksjonsprøver av aluminium.

- Levering av tau og emballasjekasser til Storvik Aqua.

- Monteringsarbeid i samarbeid med Astero.

- Kapping av plastband og trevarer for Talgø AS

- Pakking av lister og utforing til Rindalslist AS

 

Jobbfrukt:

Vi leverer til bedrifter i Sunndal, Surnadal, Rindal og Tingvoll Kommune. Per idag leverer vi til over 60 bedrifter. Les mer om Jobbfrukt her.

 

Transport:

Vi har utkjøring av varer for Tollpost og PostNord AS daglig, men tar også oppdrag for næringslivet i området. Ta kontakt med Gjermund Wågbø på tlf. 454 10 667 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

 

Samarbeid med næringslivet

Avd. Sunndal legger stor vekt på å skape et godt samarbeid med bedrifter som ligger i vårt nærområde. Vår filosofi overfor det lokale næringsliv er å skape vekst gjennom samarbeid, og dette ønsker vi skal bli til en vinn-vinn situasjon for våre kunder og samarbeidspartnere. Har du ideer om mulige samarbeidsprosjekt hvor vi kan passe inn, ta kontakt med Per Olav Garte tlf. 918 08 608 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .