• Media+ har endret navn til Trollheim Reklame

    Trollheim Reklame gjør det lett å bli sett! Vi leverer skilt, bannere, bildekor, klistremerker, trykksaker, plakater, rollup, tekstiltrykk, grafisk utforming, fotoforstørrelser, digitalisering av video, og mye mer.

  • Kursavdeling

    Sertifisert og dokumentert opplæring

  • Trollheimsvinduet

    Vi leverer vinduer og dører

 

 Trollheimsvinduet sig-01

Vi er den stolte leverandør av Trollheimsvinduet. Vinduer, dører og sprosser til hytter og hjem. Solide konstruksjoner med moderne løsninger. Ved bestillinger eller andre henvendelser ta kontakt med Anders Skralthaug på telefon 99 16 52 43 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Vinduene er tilpasset dagens krav når det gjelder materialer, isolasjonsevne og design. Vårt primære marked er hyttemarkedet, men vi leverer også til større og mindre boliger. På grunn av fleksibel produksjon har vi spesielt gode løsninger for rehabilitering av bygg. Flere av de største laftebedriftene i distriktet er faste kunder hos oss, men vi leverer også direkte til sluttkunde.

Du finner oss i Surnadal kommune ved foten av Trollheimen, hvor vi har produsert kvalitetshåndverk i 50 år. Sammen med våre medarbeidere garanterer vi at du får et kvalitetsprodukt.