• Media+ har endret navn til Trollheim Reklame

  Trollheim Reklame gjør det lett å bli sett! Vi leverer skilt, bannere, bildekor, klistremerker, trykksaker, plakater, rollup, tekstiltrykk, grafisk utforming, fotoforstørrelser, digitalisering av video, og mye mer.

 • Kursavdeling

  Sertifisert og dokumentert opplæring

 • Trollheimsvinduet

  Vi leverer vinduer og dører

Trollheim AS er en av landets ledende leverandører av brøytestikker. Vi har mange års erfaring i bransjen og leverer både til store og små aktører i markedet. Blant våre kunder finnes både entreprenører, kommuner, lag/foreninger og privatpersoner.
Ingen kunder er for små og ingen er for store! Vårt mål er å gjøre kunden fornøyd til enhver tid.

Hos oss får du brøytestikker av både bambus og plast, i ulike lenger og tykkelser. Plaststikkene er av PP. Bambusen produseres av en seriøs og pålitelig leverandør i Kina. For å sikre kvaliteten på våre bambusstikker, har vi selv vært i Kina for å se på produksjonen der.
Brøytestikkene leveres både med og uten reflekstape.

2013 veisikring 7 web2013 veisikring 6 web


Våre deltakere taper bambusstikkene for hånd. Her har vi egne bord som er tilpasset produksjonen. Til plaststikkene har vi egne maskiner som taper automatisk.

Våre overordnede mål på avdelingen er:

 • God kvalitet
 • Kort leveringstid
 • Gunstig pris

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

Telefon: 97 54 60 75 / 71 65 77 77

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Våre samarbeidsparnere:

 

Lagre