Ny daglig leder i Trollheim AS

 – Det er en stor glede å kunne presentere at Lars Inge Kvande har takket ja til stillingen som ny daglig leder i Trollheim AS. Det opplyser styreleder Tove-Lise Torve.

Kvande har siden 2006 vært ansatt ved Hydro Sunndal, hvor han blant annet har arbeidet i personalavdelingen med nestleder og stedfortrederfunksjon for personalsjefen, områdeleder ved kai/logistikk og er for tiden områdeleder ved avdelingen for omforing. Tidligere har han vært personalsjef i Midsund kommune og pleie- og omsorgsleder i Rindal kommune. Han var tidlig i sin karriere ansatt i personalavdelingen i Surnadal kommune.

Kvande har utdanning innenfor økonomi, samfunnsplanlegging, organisasjons- og arbeidslivspsykologi, kompetanseutvikling og regional planlegging og utvikling. Han har også bred styreerfaring blant annet fra Midt-Norsk HMS-senter, Halsa interkommunale psykiatriske senter, Surnadal Sparebank, Stangvikfestivalen og Søya Idrettslag. I tillegg har han vært medlem i Surnadal kommunestyre og hovedutvalg for helse og omsorg.

– Styret er svært tilfreds med at Kvande har takket ja til stillingen, og er trygge på at han vil være akkurat den lederen Trollheim AS trenger for å ta oss inn i fremtiden, opplyser Torve videre.

Kvande er 45 år og bor på Kvanne med samboer og to barn. Han starter i stillingen 1. mars 2017.

(Publisert i Tidens Krav 28.11.2016.)