Trollheim Vaskeri

Trollheim Vaskeri er et moderne vaskeri som tar oppdrag for private og bedrifter. 

 • Telefon: 483 89 633
 • vaskeri@trollheim.no
 • Åpningstid:
  Mandag – Fredag,
  kl. 07 – 15.
 • Besøksadresse:
  Industriveien 47,
  6600 Sunndalsøra.
Kontakt Trollheim Vaskeri

Utleie, vask og reparasjon

Utleie

Trenger bedriften din å leie sengetøy, duker, håndklær og mopper? Vi tilbyr full service med både utleie, vask og eventuelt levering.

Dørmatter

Rene, pene dørmatter i inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk. Dørmattene gjør at dine lokaler framstår rene og ryddige. I tillegg blir renholdspersonalet spart for det ekstraarbeidet som sand og søle medfører,  og gulvet blir beskyttet mot slitasje. Besøkende setter pris på en hyggelig velkomst inn til offentlige bygninger, butikker, bedrifter og kontor. Førsteinntrykket betyr mye.

Trollheim Vaskeri tilbyr matteutleie. Mattene kan byttes hver uke, annenhver uke eller når du måtte ønske det. Vi har matter med god sugeevne som absorberer fuktighet, sand og grus. Vi står både for bytte og renhold av mattene.

Mopper

Utleie eller vask av kvalitetsmopper – en del av et totalt gulvrenhold. Mopper samler fort opp bakterier og bør skiftes jevnlig. Vi henter og leverer moppene, noe som sparer din bedrift mye tid og heft.

Duker, sengetøy, håndklær

Vi tilbyr utleie av sengetøy, håndklær og duker til bedrifter og institusjoner. Med utleie av duker sørger vi for at du alltid har rene og nypressede duker hos din bedrift eller i ditt hjem.

Vask

Vi tilbyr vask av tøy, dyner, helsetøy, arbeidstøy til privatpersoner og bedrifter. Vi har lang erfaring med vask/rens av alt fra bunader, dresser og annet pentøy, til helsetøy og annet arbeidstøy som krever en høy standard.