Trollheim Vaskeri

Trollheim Vaskeri er et moderne vaskeri som tar oppdrag for private og bedrifter. 
Besøksadresse: Industriveien 47, 6600 Sunndalsøra. Telefon 483 89 633 eller e-post til vaskeri@trollheim.no for bestilling eller mer informasjon.

Åpningstid: Mandag – Fredag, kl. 07 – 15.

Utleie, rens, vask og reparasjon

Utleie

Trenger bedriften din leie av sengetøy, duker, håndklær, mopper og lignende? Vi tilbyr full service med både utleie og vask (og levering?) av disse produktene.

Dørmatter

Rene, pene dørmatter i inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk. Dørmattene gjør at dine lokaler framstår rene og ryddige. I tillegg blir renholdspersonalet spart for ekstraarbeidet sand og søle medfører og gulvet blir beskyttet mot slitasje. Besøkende setter pris på en hyggelig velkomst inn til offentlige bygninger, butikker, bedrifter og kontor. Førsteinntrykket betyr mye.

Trollheim Vaskeri tilbyr matteutleie. Mattene kan byttes hver uke, annenhver uke eller når du måtte ønske det. Vi har matter med god sugeevne som absorberer fuktighet, sand og grus. Vi står både for bytte og renhold av mattene.

Mopper

Utleie eller vask av kvalitetsmopper – en del av et totalt gulvrenhold. Mopper samler fort opp bakterier og bør skiftes jevnlig. Vi henter og leverer moppene, noe som sparer din bedrift mye tid og heft.

Duker, sengetøy, håndklær

Vi tilbyr utleie av sengetøy, håndklær og duker til bedrifter og institusjoner. Med utleie av duker sørger vi for at du alltid har rene og nypressede duker hos din bedrift eller i ditt hjem.

Vask

Vi tilbyr vask av tøy, dyner, helsetøy, arbeidstøy til privatpersoner og bedrifter. Vi har lang erfaring med vask/rens av alt fra bunader, dresser og annet pentøy, til helsetøy og annet arbeidstøy som krever en høy standard. 

Rens

For rens av tekstiler samarbeider vi med Føniks Vask og Rens. Klærne leveres inn på Sunndalsøra. 

Trollheim vaskeri inngang
Trollheim Vaskeri, Industriveien 47, Sunndalsøra
Trollheim Vaskeri - maskiner
Moderne vaskeri for små og store oppdrag.
Vi tar på oss reparasjon av klær.
Driftssikre maskiner sikrer presis leveranse.
Vask av tekstiler for bedrifter og privatpersoner.

Besøksadresse:
Industriveien 47, 6600 Sunndalsøra. 

Telefon: 483 89 633 
E-post: vaskeri@trollheim.no