Trollheim signerte avtale med Sunndal Kommune

Trollheim AS signerte tirsdag den 25. september 2018, en avtale med Sunndal kommune om levering av vaskeritjenester til deres pleie- og omsorgstjeneste. Avtalen har en varighet på 2 år med mulighet for totalt 2 år videreføring.

Årlig totalverdi på avtalen er ca. 1.700.000,-. Avtalen var anbudsutsatt på det som heter «reservert kontrakt». Der er det virksomheter/bedrifter som har som hovedformål å integrere funksjonshemmede og/eller andre som har vanskeligheter med å komme seg inn i arbeidslivet som konkurrerer om anbudet.

Nytt moderne vaskeri 

– Vi er svært fornøyd med å inngå avtalen med Sunndal kommune. Og timingen kunne knapt vært bedre. Da vi i disse dager er i ferd med å ferdigstille vårt nye og moderne vaskeri i egne lokaler i Industrivegen 47 på Sunndalsøra. Med nye lokaler og flere nye maskiner er vi rustet for både Sunndal kommune, våre mange øvrige eksisterende viktige kunder, og ikke minst nye store og små kunder fremover. 

– Avtalen med Sunndal kommune medfører ellers en god omsetningsøkning og ikke minst svært mange gode, stabile og meningsfulle oppgaver til våre dyktige medarbeidere og deltakere på Sunndalsøra.  

Trollheimsporten/Liv Berit Ansnes Brusethaug

Trollheim AS signerte avtale med Sunndal Kommune
Fra venstre, arbeidsleder Trollheim Vaskeri Anne-Marie Elveseth, daglig leder Trollheim Lars Inge Kvande og pleie- og omsorgssjef i Sunndal kommune Anne Berit Vullum. Fotograf er Evy Austad.