Reklameavdelingen flytter

Trollheim Reklame er nå på flyttefot fra Skei til Syltøran, etter 9 år i samme lokale. Nå får de bedre plass i et bygg som Trollheim AS selv eier.

Trollheim Reklame blir å finne i Trelastvegen 8 (se kart), hvor oppussingen allerede er godt i gang. Målet er å komme inn i nye lokaler til påske

Trollheimsvinduet har allerede produksjonslokaler her, og på denne måten får de utnyttet arealet på lokaler som de selv eier, på best mulig måte.

– Selv om vi har trivdes godt på Skei, var tiden nå inne for å flytte. Trollheim Reklame har hatt en fin omsetningsøkning den siste tiden, og vi holder på å vokse oss ut av lokalet. Når vi nå velger å flytte til Idrettsvegen, får vi enda bedre lokaler der vi har mulighet for vekst og utvikling. I tillegg får vi tilpasset lokalet etter eget ønske, sier Lars Inge Kvande, daglig leder for Trollheim AS.

Lars Inge Kvande og Eva Holten (avdelingsleder, Trollheim Reklame) ser bare fordeler med flyttingen, både for de fire ansatte i bedriften og ikke minst kundene.

– I Idrettsvegen får vi blant annet mye større parkeringsplass enn vi har nå. De nye lokalene er også så store at vi kan kjøre inn biler for foliering, sier Holten.